Hybride teams

Een mustread voor iedereen die anders naar werken in teams wil kijken.

Hybride teams zijn niet alleen een hot topic, ze zijn bovendien broodnodig voor het vinden van werkgeluk. De coronapandemie heeft bewezen dat we werk anders in kunnen richten. Nu is het zaak om door te pakken. Hoe? Niet door snel naar administratieve oplossingen te grijpen: ‘maandag en dinsdag werken we thuis, de andere dagen op kantoor’.

We hebben niets aan regels om grip te krijgen op een oude manier van werken. Het gaat er juist om dat we op een nieuwe manier naar werk gaan kijken. In dit boek lees je hoe je creatiever om kunt gaan met werk, hoe je beter met elkaar samenwerkt als je oude regels en gewoonten aanpast én hoe je werkgeluk creëert. Het boek geeft antwoord op vragen als: hoe houd ik grip op resultaten en hoe weet ik hoe het echt met mijn medewerkers gaat? Hoe organiseer ik flexibele werktijden en ruimte voor mantelzorg? Hoe kan een nieuwe medewerker goed leren van collega’s die thuiswerken?

De auteurs beschrijven verschillende vormen van hybride teams en laten met praktijkvoorbeelden en bruikbare tips zien hoe je jouw team van goed naarbeter maakt. Hybride werken nodigt uit tot een veel beter time- en energiemanagement. Dit zorgt direct voor meer zingeving én voor betere resultaten.